India Reiser - Praktisk info

Praktisk informasjon

 
Avstander og transport
India er et stort land med store avstander. Skilting langs veiene, buss og tog informasjon er ofte ikke på engelsk og derfor ikke lett forståelige for utlendinger. Ved å reise med oss i INDIA REISER foregår turene med norske reiseledere som kjenner landet og kulturen godt. All transport og annet, vil bli godt ivaretatt av våre reiseledere.


Påmelding og vilkår for avbestilling.
Depositum/ påmeldingssummen er på kr.5500. Denne summen skal være betalt senest 10 dager etter påmelding. Vi sender e-post angående dette. Restbeløpet betales senest 75 dager før respektive reise. Ved påmelding senere en 75 dager før avreise betales hele reisen ved påmelding.Avbestillingsbeskyttelse
Vi anbefaler at våre reisende tegner noen form for avbestillingsbeskyttelse. Vi tilbyr ikke noen avbestillingsforsikring men du kan enkelt tegne en slik forsikring gjennom ditt forsikringsselskap. Eventuelt www.europeiske.no

Bankene har ofte avbestillingsforsikringer og reiseforsikringer knyttet til sine betalingstjenester. Hvis slik beskyttelse ikke er tegnet gjelder våre vanlig avbestillingsregler. Se Reiseforsikring.

Obligatorisk kaskoforsikring på kr.1000 er ikke inkludert. Denne summen betales inn sammen med restbetaling 75 dager før avreise. Denne forsikringen dekker alle skader på sykkelen, store som små. Ingen egenandel.
 


Reiseforsikring

 
Du må selv sørge for å ha en god reiseforsikring som dekker skade, sykdom, hjemtransport og bagasje.
 

Force Majeure
Vi vil gjøre vårt ytterste for at bestilte reiser gjennomføres som planlagt eller med nødvendige endringer dersom noe uforutsett skulle oppstå. Dersom ytre omstendigheter (Force Majeure) gjør det umulig å gjennomføre reiseopplegget, medfører det normalt ingen reduksjon i reisens pris.
 

Antall deltakere
Minimum 10 og maksimum 15 deltakere per gruppe i tillegg til norske turlederne.
 

 

Forventninger til deltagere

 
At du har en viss erfaring som motorsyklist
• At du er forberedt på en opplevelsesreise og ikke en chartertur
• At du fungerer i en gruppe og tar hensyn til andre
 

Helse og vaksiner
Sjekk med ditt lokale helsesenter/vaksine kontor/lege slik at de kan vurdere situasjonen i forhold til din egen helsetilstand.
 

Følgende vaksiner bør vurderes:
Dulkoral drikkevaksine anbefales sterkt for å forebygge diaré.
Hepatitt A og B vaksine og Tyfoid vaksine.
 
Normalt sett er det god standard på det indiske helseproduktet, spesielt i de større byene, med velutstyrte sykehus og høyt utdannede leger.
 

Klima
Den beste tiden for reise til Rajasthan er fra oktober til mars.
 

Enkeltrom
Alle stedene vi bor på har en god standard, men mulighet for enkeltrom kan bli vanskelig på grunn av høysesong. Forespørsler om enkeltrom kan derfor ikke innfris alle steder. Vil gjøre alt for å finne gode løsninger for den enkelte som ønsker dette.
 

Pass og Visum
Visumsøknad vil bli gjennomgått på informasjonsmøte før reisen. Passet må være gyldig i 3 måneder etter hjemmereise. For andre nasjonaliteter kan det være andre vilkår. Kontakt ambassaden for mer info:
Visum søkes ved å laste ned søknadsskjema fra ambassadens hjemmeside www.indemb.no eller på BLS International Services Norway AS. 
 

For Visa Status and Visa Related Enquiries:

BLS International Services Norway AS
Please see website www.blsindia-norway.com
E-mail: info.no@blsinternational.net

Tel.: +47 2255 5544 (only between 0900-1700, Mon-Fri)
Mob.: +47 9503 7144 (only between 0900-1500, Mon-Fri) Meld din interesse

Meld din interesse her, så tar vi kontakt med deg med mer informasjon. Dette er ikke en bindende påmelding.

Vennligst fyll ut alle påkrevde felter.
Vennligst fyll ut alle påkrevde felter.
Vennligst fyll ut alle påkrevde felter.
Vennligst fyll ut alle påkrevde felter.