India Reiser - Om oss

Image

Håkon Manneråk

Jeg er gift med Anju C Manneråk. Anju er fra India, derfor har vi de siste 11 årene reist mye rundt i India. Tok trafikklærer utdanning for 18 år siden, har opplæring i alle de lette førerkort klassene. Kjører mc i jobben og privat. Har en stor interesse for det meste i India.

Bygger nå på en Indisk Royal Enfield 500cc. Hjemmet våres er veldig inspirert av den indiske kulturen. Maten like så.

Så å kunne tilbringe så mye tid som mulig i India passer meg perfekt.

Image
Anju C. Manneråk

Jeg er gift med Håkon Manneråk. Har bachelor i matematikk og administrativt forsvar, og styre kompetanse fra BI. Jobber i statens vegvesen og er kommune og fylkes politiker.

Har bodd 25 år i Hisar i India, flyttet til Norge for 11 år siden. Norge er et fantastisk land, men å komme tilbake til India er alltid en utrolig god følelse. Heldigvis har vi vårt lille India her i Norge også, vi spiser mye hjemmelaget Indisk mat til hverdag eller til fest. Elsker å lage god mat både norsk og indisk, har sydd vest-Agder bunad. Veldig interessert i kultur, historie og reise.

Syreskadede

Når dere reiser via India Reiser, vil en sum av inntjening gå til en organisasjon for syreskadede jenter og kvinner. Organisasjonen er under oppstart, og heter INDO - NORWEGIAN INTERNATIONAL ORGANISATION FOR ACID SURVIVORS.
Image
Image

Bil og buss tur

Ønsker dere bil, eller bussreise vil India Reiser organisere dette for dere. Flere turer er under planlegging.

Meld din interesse

Meld din interesse her, så tar vi kontakt med deg med mer informasjon. Dette er ikke en bindende påmelding.

Vennligst fyll ut alle påkrevde felter.
Vennligst fyll ut alle påkrevde felter.
Vennligst fyll ut alle påkrevde felter.
Vennligst fyll ut alle påkrevde felter.